Planten kopen, online kamerplanten bestellen, groene planten voor groene vingers!

ZONDER PLANTEN GEEN LEVEN
Planten zijn essentieel voor het leven op aarde. Door de aanwezigheid van planten kwam er ooit genoeg zuurstof in de lucht en was er eten aanwezig. Planten zijn hoofdproducenten van zuurstof en dus de basis van de meeste voedselketens. Het leven van dieren op het land kon dus ook pas beginnen nadat planten het land koloniseerden. Zonder planten dus geen zuurstof. Zonder planten geen dieren. Zonder planten geen eten. Zonder planten geen leven.

WAT PLANTEN VOOR JOU DOEN
Inmiddels is bewezen dat planten in huis je leven een stuk aangenamer maken. Zo zorgen ze voor ontspanning en verbeteren ze de luchtkwaliteit. Ze helpen om een vakantiegevoel te creëren, bevorderen een mindful leven en maken van een hoekje thuis een zen toevluchtsoord.

PLANTEN OP JE (THUIS)WERKPLEK
Vergeet niet om je thuiswerkplek van planten te voorzien. Dat komt je creativiteit en productiviteit ten goede! Met deze tips maak je jouw thuiskantoor in no-time een stukje groener. Ook een prachtige DIY plantenmuur voor tijdens je video calls komt je werk ten goede. En ben je eigenlijk bekend met het effect van kleur op je carrière? Met een groen, oranje of roze thuiskantoor, stimuleer jij bepaalt gedrag en geef je jouw carrière een boost. 

BEDANKT PLANT
Als planten zoveel voor ons doen, is mooi om iets terug doen, niet? Geef ze daarom een mooi thuis. Doe moeite om deze levende wezens te leren kennen. Speel klassieke muziek voor ze en zeg lieve dingen tegen ze. Daar bloeien ze van op, maar echt. En stiekem knap je daar zelf ook van op. Planten? They are alive. They are life itself.
De leukste kamer- en tuinplanten koop je online bij Plant & Bloem. Kamerplanten koop je online bij Plant & Bloem. Op deze pagina vind je een divers assortiment groene kamerplanten, luchtzuiverende kamerplanten, hangplanten, bijzondere planten en andere populaire binnenplanten.
  • ideal.jpg
  • maestro.jpg
  • mastercard.jpg
  • sofort.jpg
  • visa.jpg
  • sofort.jpg

Blog

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies