Filter

close
0
Onbeperkt
Caladium-kamerplanten
EEN ODE AAN CALADIUM, bladeren als een kameleon!

Een super populaire plant de afgelopen jaren is caladium. En wij begrijpen waarom. Deze plant met soms bijna doorzichtige schutbladeren vind je in spectaculaire kleuren. Van bijna spierwit met groene nerven, spikkels, vlekken, tot aan hot pink. Een echte eye-catcher voor in huis.

WINTERSLAAP
Caladium is een knolgewas en groeit daarom anders dan we van de meeste van onze binnenplanten gewend zijn. In het najaar verdorren de bladeren volledig. Dat is het moment om de bladeren af te knippen. Maar niet voordat de bladeren volledig dor zijn, want de energie vloeit terug naar de knol. Na de overwintering laat de plant zich weer in volle glorie zien met bladeren die je wow-en! Lees verder in de plantwijzer hoe je zorgt voor deze bijzondere plant.


Weergave:
 


GLIMLACHJES IN HUIS
Heb je jouw caladium-match te pakken, dan heb je gegarandeerde genietmomenten in huis gehaald. Wie wordt er nou niet vrolijk van een kruiwagen vol mierzoete beauties of bladeren vol sproeten in het raamkozijn? Daar krijg je toch de lentekriebels van? Misschien past caladium daarom zo goed bij de stijltrend Bright & Breezy. Deze draait om vrolijkheid en ongecompliceerd genieten


Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies